Türkiye Yüzyılının Kahramanı Olan Şehitlerimiz Mezarları Başında Dualarla Yad Edildi

Kategori: Çekmeköy Kaymakamlık
Pazar, 09 Temmuz 2023 10:22 tarihinde yayınlandı.
Super User tarafından yazıldı.
Gösterim: 1080

Türkiye Yüzyılının Kahramanı Olan Şehitlerimiz Mezarları Başında Dualarla Yad Edildi.

 

15 Temmuz 2016 günü Türk halkına ve demokrasisine düzenlenen hain darbe girişiminde Şehit olan Türkiye Yüzyılının Kahramanı Şehitlerimiz mezarları başında dualarla yad edildi.

 

Ziyarete Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy İlçe Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz, Çekmeköy İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Fatih Yıldırmaz, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Soğuksu, Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi Akşit, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yrd. ve Çekmeköy SHM Müdür V. Ahmet Ozan Berktaş, Büyük Birlik Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Arslan, şehit Mustafa Kaymakçı'nın kardeşi Adem Osman Kaymakçı ve ailesi ile şehit Recep Büyük’ün kardeşi Halil İbrahim Büyük ve ailesi katıldı.

 

Çekmeköy Ekşioğlu Mezarlığı'nda bulunan Şehit kabirlerine gerçekleşen ziyarette Şehitlerimiz Recep Büyük ve Mustafa Kaymakçı'nın kabirlerine karanfil bırakıldı.

 

Karanfil takdiminin sonrasında Kaymakam Resul Çelik ve ziyaretçiler, Şehitlerimizin mezarları başında dua etti.

 

Mezarlık ziyaretinin ardından “Fotoğraflarla 15 Temmuz” sergisine geçildi.

Haber Kaynağı: Çekmeköy Kaymakamlığı